Soms verras je jezelf.

Woensdag 16 maart 2016 gaf ik op uitnodiging van mijn oude faculteit de TBKx-slotpresentatie “Neem de regie in eigen hand” in het iconische Natlab-gebouw op het bruisende Strijp-S terrein van urban Eindhoven.

Over het luisteren naar je innerlijke stem i.p.v. de wereld om je heen en het belang van op zoek gaan, experimenteren, diversiteit en zingeving voor hoogbegaafden in werk en leven.

Een foto had een serieus gezicht bij een serieus verhaal getoond. Soms verras je jezelf. Geraakt door de spreker voor mij, vertelde ik een wat ander verhaal dan ik origineel van plan was. Persoonlijker, over mijn eigen burn-out in 2004. Het pad ernaar toe, en het pad ervandaan. Een ademloos luisterend publiek. Je kon een speld horen vallen.

Na afloop mooie, schrandere, jonge mensen ontmoet met bijzondere vragen. Opvallend veel jonge professionals en studenten die nu al voelen dat ze niet op hun plek zitten, maar zich onbewust gevangen voelen in de “hoe het hoort” (prestatiebeurs, carrièremaken, 1 fulltime baan, groot bedrijf etc.) en daarmee niet de vrijheid ervaren om te durven experimenteren.

Dat kan gelukkig anders. Neem voor meer informatie of een intake gesprek contact op via info@woltringcoaching.nl.